Ismét nagy megtiszteltetés ért egy számomra fontos pályázaton, az Irodalmi Rádió szerkesztősége ugyanis Mosoly különdíjjal jutalmazta az „Óda a zselés szaloncukorhoz” című alkotásomat.

Az „Így születik a vers 2020” pályázatra íródott költeményem így elérte célját és mosolyt csalt a zsűri arcára, illetve a jövőben remélhetőleg még sok más versrajongóból is hasonlóan pozitív érzéseket válthat ki ebben a nehéz időszakban.

 

Az „Így születik a vers 2020” pályázatra érkezett és pozitívan elbírált művekhez készülő kötet továbbra is szerkesztés alatt áll, és bár kis csúszással, de február végén megjelenik majd – méghozzá a kortárs irodalom kedvelőinek dedikálva.

A könyvben résztvevő szerzőknek idén – a vírushelyzet miatt – a szerkesztők küldik majd ki a tiszteletpéldányokat, melyekhez ajándékok is járnak, így egy kortárs szerzők műveit tartalmazó könyv mellett az Irodalmi Rádió 18. születésnapjára készült exkluzív jegyzetfüzet és egy hozzá tartozó toll is megtalálható lesz az ünnepi csomagolásban.

Legutóbbi bejegyzéseim

Rólam bővebben

Az irodalmat mindig is szerettem, gyerekkoromban is sokat olvastam regényeket és verseket, leginkább a cselekményes, fantáziavilág állt akkor hozzám a legközelebb, ami a mai napig is így van…
Tovább olvasom

További ajánlott bejegyzéseim

Ha tetszett ez a bejegyzés, nézd meg a többi ajánlott posztomat is!
Vissza a többi alkotásra