Rólam2020-07-27T15:42:13+00:00

OLVASD EL BEMUTATKOZÁSOMAT!

Az irodalmat mindig is szerettem, gyerekkoromban is sokat olvastam regényeket és verseket, leginkább a cselekményes, fantáziavilág állt akkor hozzám a legközelebb, ami a mai napig is így van. Már egészen kiskoromban elkezdődött a rajz iránti szeretetem, így gyakran megjelentek az alkotásaimban az általam elképzelt világok és annak lényei.

Az első versemet az alsó tagozatban írtam a Télapónak, amit aztán elő is adtam neki, az iskolai látogatása során. Ezután még volt néhány szárnypróbálgatásom a versek tekintetében, de a főszerepet ismételten a rajz kapta.

Középiskolám elvégzése után alkalmazott grafikus lettem, OKJ minősítéssel. Majd ezt követően tanítóként államvizsgáztam, az ELTE-Tanító és Óvóképző Főiskolai Karon. Két műveltségterületem is lett, melyekkel felső tagozatban taníthatom a rajzot és az ének-zenét.

A főiskola alatt is előjött az írói vénám, ebben az időben a szerelem témaköre foglalkoztatott, mert ekkor ismertem meg a páromat. Rövid idejű együtt járás után hamar összeházasodtunk.

Párom is írt verseket, így ezen a területen is egymásra találtunk és mikor megszületett a kisfiúnk egyre gyakoribb lett a humoros rímfaragás. Mindennapjainkat a sok móka és játék jellemzi. Az utazás a képzeletbeli világokba szinte mindennapos, ezeket papírra is vetem olykor. Verseimben gyakran megjelenik a kisfiam is, Dorián és életre kelnek a mesehősök, megelevenedtek a képzeletbeli szigetek is, ahol tündérek, kalózok és sok más misztikus állat él.

Kosztolányi Dezső idézete az egyik kedvencem:

”A játszótársam, mondd, akarsz-e lenni,
akarsz-e mindig, mindig játszani,
akarsz-e együtt a sötétbe menni,
gyerekszívvel fontosnak látszani, …”

Laura

Írj nekem, ha felkeltettem az érdeklődésedet!

Írj nekem!

LEGFRISSEBB BEJEGYZÉSEIM

Megnézem az összes alkotást